Gemeente Westvoorne

Gemeente Westvoorne is gelegen op Voorne-Putten en omvat de kernen Oostvoorne, Rockanje en Tinte. De gemeente werkt continu aan het verduidelijken en verbeteren van haar dienstverlening aan inwoners, bedrijven en instellingen. Een onderdeel hiervan is het werken met servicenormen. Dit zijn concrete beloften over de kwaliteit van de gemeentelijke dienstverlening, van de gemeente aan haar ‘klanten’, die sinds 1 januari 2009 gelden.

M’ij Organisatieadvies heeft, in samenwerking met Librility, de gemeente ondersteund bij het opstellen van de servicenormen in een kwaliteitshandvest. Om dit te bereiken is een interne werkgroep begeleid in het inventariseren en realiseren van gewenste verbeteringen in de dienstverlening. Daarnaast heeft M’ij Organisatieadvies het MT geadviseerd richting het borgen en sturen op kwaliteit.

“Als klant van M’ij Organisatieadvies zijn wij dik tevreden over de kwaliteit van de geleverde ondersteuning bij het proces om te komen tot een aantal servicenormen uitmondend in een Kwaliteitshandvest voor onze gemeente.”

Sjaak Commelin Hoofd Personeel, Interne Zaken & OrganisatieWestvoorne logo

 

<<< terug