Nieuw Zuid

Scholengemeenschap Putsebocht & Hillevliet (onderdeel van scholengroep Nieuw Zuid; nu RVC De Hef) biedt voortgezet onderwijs in alle leerwegen van het VMBO, LWOO, praktijkonderwijs en ISK, de internationale schakelklas voor leerlingen die nog niet lang in Nederland verblijven en goed Nederlands willen leren. De school staat in het hart van Rotterdam Zuid, midden in deelgemeente Feijenoord en biedt drie focusprogramma’s: mediaklas, masterklas en sport- en cultuurprofiel. Extra aandacht wordt gegeven aan taal- en rekenvaardigheid.

M’ij Organisatieadvies heeft het VMBO ondersteund bij het Innovatieproject Durven Delen Doen. Daarnaast is, samen met Upstream Consulting, een professionaliseringstraject voor het management vormgegeven, gericht op projectmatiger en resultaatgerichter werken.

Tot slot heeft M’ij Organisatieadvies tussen januari en oktober 2010 op interim basis leiding gegeven aan het docententeam van de onderbouw van het VMBO.

“M’ij Organisatieadvies heeft deze opdracht op zeer professionele en adequate wijze uitgevoerd. In kort tijd wist Léon van der Meij de organisatie goed te doorgronden waardoor zijn interventies zeer ter zake kundig en gedegen werden uitgevoerd.

Léon is in staat om in goede samenwerking met betrokkenen, de organisatie van de school op een hoger plan te tillen.

Mede door M’ij Organisatieadvies is de Expeditie Durven Delen Doen geslaagd en is het VMBO-team een stap verder gekomen in het resultaatgericht en professioneel handelen.
Ik ben Léon zeer erkentelijk voor zijn inzet.”

Roelie Keizer, Sectordirecteur VMBO  Osg Nieuw ZuidlogoNieuwZuid

 

 

<<< terug